Кумкват що це і чи корисно

Фруктова кашка, перемішана з медом, чудово справляється із кашлем. Знімає нервову напругу, позбавляє апатії та зривів. Стабілізує обмін речовин, тому часто входить до меню дієтичного харчування. Є чудовою профілактикою грибкових захворювань та виразки желудка.27 лип. 2020 р.

Кому не можна кумкват?

Кому не можна вживати в їжу кумкват

  • гастрит, виразка шлунка або дванадцятипалої кишки; запалення слизової оболонки шлунка або підшлункової залози;
  • хвороби нирок;
  • проблеми з печінкою.

Як потрібно правильно їсти кумкват?

На відміну від інших цитрусових, кумкват їдять повністю, не очищаючи його. У цього фрукта кисла м'якоть і солодкувата шкірка з легкою приємною гіркуватістю. Разом ці смаки становлять дуже цікаве поєднання. А ось кісточки зазвичай викидають.