Під час приготування других страв та соусів, цедру, як правило, додають за смаком за 3-5 хвилин до готовності. У тісто, напої та десерти – одразу. «Лимонний порошок» добре поєднується практично з усіма спеціями, а в деяких випадках навіть може замінити сіль. Нерідко сушену цедру змішують із різними приправами.
Цедра лимона – ароматна та дуже корисна приправа. Її додають у м'ясні, рибні, овочеві страви, салати, соуси, солодку випічку, десерти, напої. Цедра надає неповторний тонкий аромат та незвичайний смак. Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, і сушеную, і заморожену.
Цедра лимона – Це верхній тонкий шар шкірки лимона, який додають у випічку, кондитерські вироби для смаку та аромату.
Професійний інструмент є основою для успішного виконання будь-яких завдань — від електромонтажу до складних ремонтних…
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…