Як і рослинний протеїн, ізолят підходить для вегетаріанців. Добавка має низьку калорійність і високу поживну цінність, тому підходить тим, хто стежить за фігурою. Вона швидко засвоюється організмом і легко вводиться до раціону. Ізолят вживається шляхом змішування з будь-якою іншою рідиною.Aug 19, 2021
Кому потрібний ізолят?
Зміст:
Ізолять сироваткового протеїну – компонент, який дозволяє швидше позбутися надлишків жиру і досягти гарного рельєфу. Такий продукт рекомендований не лише професійним бодібілдерам напередодні змагань: все частіше його пропонують тим, хто шукає оптимальне харчування для схуднення.
У чому різниця між протеїном та Ізолятом?
Яка різниця між цими інгредієнтами? Відмінність полягає в тому, що протеїновий концентрат має низку інших складових елементів. Чистий ізолять (Без домішок) працює максимально швидко, добре засвоюється і не викликає відторгнення, так як у складі відсутня лактоза та надлишки жирів.
Коли пити ізолять сироваткового білка?
Найкраще приймати сироватковий ізолят відразу після тренування. Також добре працює вживання перед їжею по 10-15 г або заміна коктейлем одного з прийомів їжі. Доза становить 1-1,2 г на кілограм ваги.
Скільки пити ізоляти?
Для покращення зростання м'язової маси ізолять приймають із розрахунку 1–1,5 г на 1 кг ваги. Оптимальний час для прийому добавки – за годину до та одразу після тренування, а також з ранку. Увага! Близько 50% від денної норми білка потрібно отримувати з їжі, а чи не з харчових добавок.
Чим хороший ізолят протеїну?
Головна перевага ізолята у тому, що це протеїн, яка була додатково очищена від сторонніх домішок.Таким чином, він не містить холестерину, жирів та лактози. Чистих білків в ізоляті – до 90%. Вони є головним двигуном нарощування м'язової маси та ключовим дієтичним компонентом.
У чому сенс протеїну?
Протеїн – Концентрат білка, є біологічно активною добавкою. Частково замінює звичайні продукти харчування з метою нарощування м'язів. Білок необхідний нашому організму для побудови тканин усіх органів, м'язів, кісток та тіла загалом. Нестача білка в організмі призводить до порушень різного характеру.
Чим відрізняється протеїн ізолят від гідролізату?
Ізолять – Вищий відсоток білка (78-90), низький вміст цукру або взагалі його не містить. Засвоюється трохи швидше, щодо концентрату. 3. Гідролізат – Частково розщеплений білок на амінокислоти (денатурація), за рахунок чого дуже швидко засвоюється.