Кому не можна приймати куркумін?

Протипоказанням до прийому спеції є постінсультні стани, цукровий діабет, гіпертонія, запальний процес нирок та підшлункової залози, гепатит, гастрит, виразка, захворювання судин, глаукома.8 Apr 2020

Що лікує куркумін?

куркумін знижує рівень шкідливого холестерину, уповільнює виникнення тромбів у крові. Він блокує виробництво запальних речовин (простагландинів ІІ серії). Також куркума допомагає запобігти та полегшити атеросклероз. – Куркума добре проявила себе у зниженні та запобіганні метаболічного синдрому.

Як куркума впливає на печінку?

Захищає печінка від ушкоджень Це стосується неалкогольної жирової хвороби печінки (куркума ще й уповільнює накопичення жиру в цьому органі), фіброзу, цироз. Також куркумін зменшує пошкодження печінки при інших захворюваннях, наприклад, хронічних гепатитах.

Як правильно приймати куркумін?

дорослим приймати по 1 капсулі щодня під час їжі. Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем.

Скільки часу можна приймати куркуму?

Вживати куркуму найкраще в осінньо-зимовий період курсом не менше 1,5-2 місяці (накопичувальний ефект). До того ж краще робити це в першій половині дня, з їжею або після їжі, але не натще!

Чим корисний куркумін для жінок?

Куркума високо цінується жінками за регенеруючі властивості, здатність омолоджувати шкіру, підтягувати обличчя та розгладжувати зморшки. А вже відомий нам куркумін бореться з подразненнями, почервоніннями та іншими недосконалостями шкіри.Ця пряність входить до складу багатьох косметологічних масок, у тому числі класу люкс.

Чим корисна куркума та як її пити?

Спеція є природним антибіотиком, тому індійські знахарі століттями використовують її для лікування ран, запалень і акне. Куркуму вживають, приправляючи нею страви, а також п'ють з водою і включають до складу масок, що омолоджують.

Як правильно приймати куркуму з лікувальною метою?

Бажано випивати склянку води з куркумою вранці відразу після пробудження. Щоб не витрачати час з ранку, можна приготувати напій з вечора і залишити його на тумбочці. Оптимальна температура води – кімнатна або тепла (до 40 °C).