Цей режим можна використовувати протягом усього приготування страви, а можна включити лише в кінці приготування для засмаження рум'яної скоринки. Грилем називають зигзагоподібний елемент у вигляді трубки, закріплений у верхній частині духовки.
Гриль — елемент будь-якої сучасної духової шафи.Як включити гриль у духовці
- вибираємо необхідний вигляд, повертаючи перемикач – великий гриль або з конвекцією/обдувом;
- вибравши режим роботи, спостерігаємо на дисплеї температуру, що рекомендується;
- застосовуючи перемикач температури, вибираємо необхідне значення.
Mar 17, 2021
За допомогою функції гриль можна готувати в духовці практично все, що завгодно:
- м'ясо та птицю (у тому числі цілком);
- рибу;
- овочі;
- гарячі бутерброди та тости;
- гамбургери та сендвічі;
- печені фрукти;
- десерти;
- і навіть шашлики.
Конвекція допомагає заощадити час. Прилад розігрівається та досягає потрібної температури за лічені хвилини. Страва готується швидко, а завдяки рівномірній циркуляції повітря не підгоряє. Використовуючи комбінацію гриля і конвекції, ви зможете запекти м'ясо з рум'яною скоринкою.