Хто придумав журавлину у цукровій пудрі?

У 1996 році з конвеєра зійшла перша.Журавлина в цукрі». – Спочатку було нелегко із заготівлею ягід, які конкуренти скуповували прямо на місці збору, а потім перепродували за кордон. Пробували заготовляти ягоду самі, але тоді простоювало виробництво – було невигідно.

Другий спосіб зберігання журавлини – у цукрі. Ягоди змішують із цукром у рівних пропорціях, пропускають через м'ясорубку та поміщають у чисті сухі скляні банки. Закривають перетерту журавлину поліетиленовою кришкою. І в холодильник.

У ній багато вітамінів У 100 г свіжої журавлини міститься 24% вітаміну С від денної норми, що рекомендується. Це корисно: аскорбінка знижує ризик виникнення хронічних запальних процесів, допомагає нормалізувати тиск, зміцнює імунітет, сприяє засвоєнню заліза, а отже, захищає від анемії.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Кушетка косметологічна: важливий елемент професійного обладнання

Косметологічна індустрія постійно розвивається, і професіонали цього напрямку завжди шукають найкраще обладнання для своїх салонів.…

12 години ago

Осушувач повітря: ефективне рішення для комфорту у вашому домі

Вологість у повітрі — це важливий фактор, який впливає на комфорт і здоров'я. Високий рівень…

12 години ago

Шопінг нового рівня: зручність, економія та стиль разом із Kasta

У сучасному світі онлайн-покупки стають невід'ємною частиною нашого життя. Комфорт, широкий вибір товарів і доступність…

12 години ago

Новини Рівного, погода та курс долара: все, що потрібно знати

Рівне завжди в центрі уваги завдяки своїм актуальним подіям, які цікавлять як місцевих жителів, так…

15 години ago

Регистрация ООО у нотариуса: основные аспекты

Регистрация ООО — это важный шаг в создании бизнеса, который позволяет официально оформить юридическое лицо,…

15 години ago

Парфумерна Лавка: Ваш гід у світі розкішних ароматів

Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…

1 день ago