Цей спосіб допоможе позбавити м’ясо антибіотиків, якщо ви купуєте його в магазині або в неперевірених продавців. Вимочувати курку можна як у прісній воді з-під крана, так і в мінеральній. Вона теж допомагає позбавити м’ясо антибіотиків і гормонів, якими “напхають” курей.Jan 17, 2022
Найпопулярніше і найдоступніше за ціною м’ясо курки не завжди безпечне для здоров’я. Адже не секрет, що м’ясо птиці, вирощеної на птахофабриці, часто містить гормони росту й антибіотики. Саме тому курку перед приготуванням потрібно замочити.
Курку попередньо вимочуємо в солоній воді протягом кількох годин, а потім для пікантності натираємо її маринадом. Оскільки для вимочування використовується солона вода, то маринад солити не потрібно. Курка виходить дуже смачною, соковитою, ароматною, з хрусткою скоринкою.
Приготоване в молоці куряче м’ясо має ніжний смак і незвичайну нотку. Така страва популярна в США, її також готують грузини і знамениті кухарі. Курку можна не тільки запікати, тушкувати і варити в молоці, а й маринувати на кілька годин – таке м’ясо за смаком нагадуватиме дорогу пастрому.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…