Сорбіт активно використовується для виробництва харчових продуктів загального призначення, дієтичних товарів, лікарських препаратів і засобів гігієни. Цю речовину застосовують: під час виробництва дієтичних продуктів, товарів для діабетиків, у харчовій промисловості для поліпшення смаку, вигляду та якості продуктів харчування
захворювання шлунково-кишкового тракту, як-от жовчнокам’яна хвороба, синдром подразненого кишківника, черевна водянка та коліт; гіперчутливість до речовини; непереносимість фруктози (чим більше сорбіту, тим гірше її всмоктування).
Проносна дія сорбітолу (сорбіту) Сорбітол має яскраво виражену проносну дію, яка збільшується пропорційно прийнятій в організм кількості, і застосовується як проносний засіб для лікування закрепів у проносних препаратах у вигляді шоколадок і цукерок.
Сорбіт належить до замінників цукру, як і фруктоза, тому що бере участь в обміні речовин. Багатоатомні спирти всмоктуються в кишечник приблизно в п’ять разів повільніше, ніж глюкоза. Варто враховувати, що сорбіт посилює перистальтику кишківника, тому можливі проблеми зі стільцем.
Качественный маникюрный и педикюрный инструмент — основа работы любого мастера ногтевого сервиса. Магазин Estetic предлагает…
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…