Сорбіт активно використовується для виробництва харчових продуктів загального призначення, дієтичних товарів, лікарських препаратів і засобів гігієни. Цю речовину застосовують: під час виробництва дієтичних продуктів, товарів для діабетиків, у харчовій промисловості для поліпшення смаку, вигляду та якості продуктів харчування
захворювання шлунково-кишкового тракту, як-от жовчнокам’яна хвороба, синдром подразненого кишківника, черевна водянка та коліт; гіперчутливість до речовини; непереносимість фруктози (чим більше сорбіту, тим гірше її всмоктування).
Проносна дія сорбітолу (сорбіту) Сорбітол має яскраво виражену проносну дію, яка збільшується пропорційно прийнятій в організм кількості, і застосовується як проносний засіб для лікування закрепів у проносних препаратах у вигляді шоколадок і цукерок.
Сорбіт належить до замінників цукру, як і фруктоза, тому що бере участь в обміні речовин. Багатоатомні спирти всмоктуються в кишечник приблизно в п’ять разів повільніше, ніж глюкоза. Варто враховувати, що сорбіт посилює перистальтику кишківника, тому можливі проблеми зі стільцем.
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…
Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…