Ненасичені жири – що містяться в ріпаковій, оливковій та соняшниковій оліях, допомагають знизити рівень “поганого” холестерину та збільшити рівень “хорошого” холестерину. Насичені жири, що містяться в пальмовому маслі, і трансжири, що містяться в продуктах тваринництва, підвищують рівень "поганого" холестерину.
Ефективно зменшити концентрацію «поганого» холестерину допомагають буряк, корінь імбиру, лляна олія, а також трав'яні чаї та відвари з кульбаби, люцерни, запашної калізії. Квітки липи також знижують загальний рівень холестерину та підвищують кількість ліпопротеїнів високої щільності в крові.
Багато людей стикаються з дискомфортом, який супроводжується болем і спазмами у животі. Це може бути…
Лист нержавеющий — это универсальный материал, востребованный в строительстве, промышленности, производстве мебели и многих других…
Мини сыроварня — это компактное и удобное оборудование для приготовления сыра в домашних условиях. Она…
Постельное белье Viluta завоевало популярность благодаря своему качеству и стильному дизайну. Этот бренд предлагает комплекты,…
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…