Найбільш смачними вважаються вирізка та лопатка антилопи. У країнах Азії, Африки та латинської Америки їх смажать гамбургери, каррі, ковбаски, подається страва зазвичай із червоним вином. Шашлик з м'яса антилопи, присмачений спеціями та прянощами нагадує яловичий.
М'ясо кролика Крольчатина – абсолютний реконрдсмен за вмістом білка серед усіх видів м'ясаВона добре засвоюється організмом, не провокуючи здуття і дискомфорту в кишечнику. Крім того, вона низькокалорійна, абсолютно дієтична і в ній мало холестерину і багато поліненасичених жирних кислот Омега-3.
З погляду гастрономії м'ясо, що носить ім'я Кобе, унікальний продукт. 1983 року яловичина Кобе було офіційно зареєстровано як торговельну марку. У Японії воно без перебільшення є головним національним надбанням країни.
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…