Чим замінити борошно для смаження?

Чим можна замінити борошно для смаження?

Варіанти панування риби, якщо в будинку не виявилося борошна По-перше, як панірування використовуйте готові або приготовлені самостійно із сухих шматочків хліба сухарі. По-друге, можна, можливо розібратися і приготувати кляр з яйця, борошна та сухарів.

Що можна використовувати замість борошна?

У таких випадках замінити борошно можна крохмалем. Якщо борошно потрібно для присипки форми або панування, можна, можливо використовувати замість її манну крупу або панірувальні сухарі. Також для панірування замість борошна можна взяти розмелені вівсяні або кукурудзяні пластівці, солоний крекер або чіпси.

Чим можна замінити муку в тісто?

Для заміни 1 склянки пшеничного борошна, можна, можливо використовувати:

  • рисову борошно – 7/8 склянки;
  • картопляний крохмаль – 5/8 склянки;
  • кукурудзяна борошно – 1 склянка;
  • суміш гречаного та пшоняного борошна – 1 склянка;
  • кокосову борошно – ¼ склянки.

18 Sept 2020

Чи можна використовувати борошно замість панірувальних сухарів?

Виявляється, панірувальні сухарі легко можна замінити іншими продуктами, які завжди є під рукою у кожної господині. Панірувальні сухарі при випіканні можна замінити борошном, манкою, кукурудзяною крупою, чіпсами, солоними крекерами, горіхами, кукурудзяними або вівсяними пластівцями.

Що можна використовувати замість муки для кляру?

У клярі борошно легко можна замінити крохмалем, але я вирішила вчинити ще креативніше і додала до кляр твердий сир. Натираємо його на тертці, додаємо яйця та сметану і все ретельно перемішуємо. Такий кляр без борошна ідеально підійде для м'ясних відбивних.

Чим замінити борошно та крохмаль?

Кукурудзяний крохмаль проти борошна Використовуйте вдвічі менше кукурудзяного крохмалю, ніж борошна. Наприклад, якщо рецепт вимагає 2 столові ложки борошна, використовуйте 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю. Якщо рецепт вимагає 1/4 склянки борошна, використовуйте 1/8 склянки кукурудзяного крохмалю.

Що можна використовувати замість муки для підливи?

У кожної господині на кухні знайдуться інгредієнти, якими можна замінити борошно при приготуванні підливи. Загустити підливу можна крохмалем, розведеним у холодній воді. Крохмаль не застигає у тарілці і не змінює колір м'ясний підливи. Можна додати замість борошна молочні вершки, якщо їхня жирність більше 30%.