Чим закушувати шоти?

Чим закушувати? Якщо ви замовили слабоалкогольний шот, то для закуски ідеально підійдуть горіхи та цитруси. Міцний шот можна доповнити шоколадом. Через кілька хвилин після шота краще випити води, щоб освіжити рецептори, що збиваються від міцності напою.

Використання: В шотах подаються холодні міні-закуски: креветки в соусі, овочеві брусочки, гаспачо та ін. подачі порційних салатів частіше використовуються рокси, тому що вони більші за обсягом. Цікавий факт: У кулінарію шоти прийшли із барної культури. Спочатку шот – це чарка для міцних алкогольних напоїв.

Мова про шотах – невеликих шаруватих коктейлях з міцного алкоголю, як правило, солодких, налитих у стоси, що вміщують ковток спиртного.Для приготування знадобляться по 20 мг трьох лікерів:

  • кавового, наприклад, мексиканського калуа;
  • вершкового (бейлісу);
  • апельсинового (куантро, гран марньє або трипл сік).

16-Jan-2019