Чим займається технолог харчового виробництва?

Технолога стежить за відповідністю вже включених до асортименту або меню продуктів рецептури та санітарних норм. на харчовому виробництві фахівці також займаються регламентацією технологічних процесів, розрахунком витрати сировини та норм часу, контролюють якість продукту.

Технолог займається Використання та вибудовування виробничих процесів на підприємстві, стежить за якістю продукції, підбирає сировину, технології та обладнання при запуску нових продуктів, оформляє технічну документацію.

Розробляє технологічні нормативи, інструкції, схеми складання, маршрутні карти, карти технічного рівня та якості продукції та іншу технологічну документацію, вносить зміни до технічної документації у зв'язку з коригуванням технологічних процесів та режимів виробництва.

Напрями підготовки та спеціальності вузів

  • Технічна фізика
  • Технології поділу ізотопів та ядерне паливо
  • Технологічні машини та обладнання
  • Технологія виробів легкої промисловості
  • Технологія художньої обробки матеріалів
  • Фотоніка та оптоінформатика
  • Ядерна енергетика та теплофізика