Це просто: "ванілін" – це ароматична речовина, а "ванільний цукор" – це цукор з додаванням ваніліну.Nov 1, 2019
Як і було сказано раніше, ванілін – дуже інтенсивний порошок, тому його до страв додають у малих кількостях. Якщо ж ви хочете замінити ванілін ванільним цукром, то його знадобиться у 30 (!) разів більше (якщо за рецептом необхідно 0,5 грам ваніліну, то вам знадобиться 15 грам ванільного цукру).
Ванілін Цей порошок додається у мінімальних кількостях. Він дуже гіркий. Тому звичайним ваніліном можна, можливо замінити цукорале додавати його треба в пропорції 1:20.
Ванільний цукор можна, можливо замінити ванільною есенцією (замість 20 г ванільного цукру знадобиться 12,5 г ванільною есенції) або ванільним екстрактом (10-15 г ванільного цукру замінить 1 чайна ложка екстракту).