Чим відрізняється табір від Іпи?

Елю створюють курортні умови: він дозріває кілька тижнів за температури 13 градусів. Лагер назріває трохи довше при температурі, близької до 0. У результаті виходять два абсолютно різні результати. На відміну від елю, табір містить менше цукру і має не настільки виражений смак..Aug 25, 2016

Лагер (Від нього. Lagerbier «пиво, що дозріває при зберіганні») – тип пива, при виготовленні якого використовується низове бродіння з подальшою ферментацією при низькій температурі. Нині це найпоширеніший тип пива, частка у світовому споживанні сягає 80 %.

Табірпиво низового бродіння, що назріває при температурі від 5 до 15 градусів тепла. Це найпоширеніший тип пива у світі його частка наближається до 80%. Табір може бути світлим, темним та навіть чорним. Найвідоміші його сорти – це пільзнер, бік, березневе. пиво, шварцбір, хель.

Елі, як правило, фруктово-ефірні, з насиченим солодкуватим смаком і карамельним ароматом, часто досить міцні, тоді як табори мають чистий, легкий смак і часто описуються як «освіжаюче, з гіркуватістю».