Чим відрізняється гарбуз Баттернат від звичайного?

Що таке гарбуз Баттернат?

Гарбуз батернат – це один із сортів гарбузавирощені штучним шляхом. Цей вид гарбуза був виведений 1960 р. в Америці шляхом схрещування гарбуза мускатної та дикої африканської гарбуза. Гарбуз батернат швидко зріє – трохи більше 90 днів із дня посадки.

Як вибрати Мускатний гарбуз?

Плодоніжка у мускатного гарбуза буде тонка, що розширюється біля основи плода, з п'ятьма неглибокими гранями, чимось нагадує Ейфелеву вежу. Гарбуз без хвостика краще не купляти! Якщо риба псується з голови, то гарбуз починає гнити саме з хвостика-плодоніжки.

Як відрізнити Мускатний гарбуз?

Вибираємо мускатний гарбуз У мускатних гарбуз витягнута форма, плід може бути схожий на великий кабачок, огірок-переросток або гігантську грушу, а шкірка у нього тонка і легко ріжеться ножем. Гарбузи цього виду часто товщають ближче до квітки, де у них зосереджені насіння.

Навіщо підходить гарбуз Баттернат?

У гарбуз Баттернат привабливо все: і форма, і зміст. Візуально плоди нагадують грушу чи гітару, а смаком простежуються легкі горіхові нотки. М'якуш підходить для приготування різних страв – від супів до десертів.

Який сорт гарбуза найсмачніший?

Мускатний гарбуз Мускатний гарбуз Це найсмачніша та солодка з усіх існуючих гарбузів. Її м'якуш має щільну маслянисту консистенцію, без зайвих волокон. До речі, її м'якуш може містити до 11,5% цукрів, що робить її хорошим десертом.

Який на смак гарбуз Баттернат?

Гарбуз сортиБаттернатвідрізняється незвичайною, витягнутою догори формою. Її солодка яскраво-жовтогаряча м'якоть володіє щільною маслянистою текстурою і багатим смаком з тонкими горіховими нотками.

Як зрозуміти що гарбуз солодкий?

Колір та шкірка Смак гарбуза залежить від кольору м'якоті. Чим яскравіше, тим солодше. Але в магазині подивитися на м'якуш не можна, тому оцінюйте шкірку. Колір гарбуза може бути різним, залежно від сорту.