"Найбільш корисним буде топлене масло, ніж вершкове", – зазначила Інна Кононенко, лікар-дієтолог, кандидат медичних наук, передає "П'ятий канал". Вона додала, що в топленій олії більше вітамінів та мікроелементів. Рослинні олії слід використовувати лише для заправки салатів, рекомендує лікар.
До його складу вітаміни групи B, E, D, PP, воно дуже багате на вітамін А, а також фосфором, калієм, кальцієм, міддю, залізом і марганцем. У топленому маслі на 10-15% більше корисних жирних кислот, вони краще засвоюються організмом і повністю розщеплюються під час обміну речовин.
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…
У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…