Її слід пензликом нанести на пряники і поставити їх сохнути в розігріту до 140-150 градусів духовку на 2-3 хвилини. Після цього дати випічці підсохнути ще день-два і лише потім можна наносити будь-який розпис. У перекладі з англійської «айсінг»- Це «глазурь».
Таку глазур прийнято називати айсингом (від анг. Icing), або королівською глазур'ю. Вона використовується не тільки для розпису пряників, але й створення малюнків на тортах та інших кондитерських виробів. Глазур дуже солодка і при висиханні досить тверда.
Чим вища температура повітря, тим швидше висохне глазур на печиво або пряниках. Саме тому кондитери досить часто сушать кондитерські вироби, які покриті. айсингом, в духовці. Вологість. Чим вище вологість повітря в приміщенні, тим довше застигатиме глазур на пряниках.