Чим можна розбавити глінтвейн?

Окремо можна, можливо зварити домашній глінтвейн з фруктами. Для цього в напій, приготовлений за першим рецептом, крім спецій додають подрібнену м'якоть 1 апельсина та 1 яблука. Якщо гаряче вино вийде надто густим, тоді його можна розбавити яблучним соком, вишневою наливкою чи кип'яченою водою.

Якщо чистий домашній, то обов'язково потрібно розбавити (Позбавимо шлунки від зайвого шоку). Вино теж розбавляється за бажанням. Звичайні пропорції: на 800 мл основи 200 мл води (або 750 та 250). Вода 1) зменшує міцність вина; 2) сприяючи випаровуванню алкоголю, посилює його аромат; 3) збільшує кількість напою.

Ковток гарячого винного коктейлю зігріє, розслабить та підніме настрій. Його можна пити у гордій самоті за цікавою книгою, але краще — у колі друзів за приємною бесідою.З чим п'ють глінтвейн

  1. крекер типу галет або горіхове печиво;
  2. сирне фондю;
  3. нарізування солоних сирів;
  4. несолодкі вафлі;
  5. м'ясні пироги;
  6. горіхи.