В організмі гліцерин відіграє важливу роль у освіті глюкози в печінці (глюконеогенезі). Речовину активно застосовують у харчовій промисловості (добавка Е422) як стабілізатор, який допомагає регулювати ступінь в'язкості та консистенцію харчових продуктів, а також як емульгатор.
Професійний інструмент є основою для успішного виконання будь-яких завдань — від електромонтажу до складних ремонтних…
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…