Ранкова каша надовго зберігає почуття ситості, не створює додаткового навантаження на травний тракт, забезпечує організм поживними речовинами, привчає вас дотримуватися режиму харчування, змушує прокинутися і не «шматочувати» до перекушування перед обідом.
Каші, мюслі, смузі, свіжі соки … ми звикли думати, що саме вони корисні на сніданок. Але ні, вони, навпаки, шкідливі. Наприклад, каші та мюслі підвищують цукор у крові, лікарі називають їх «вуглеводною бомбою», після якої почуття голоду з'являється задовго до обіду.
Каша – це "повільні" вуглеводи, які нам потрібні саме вранці, щоб зарядитися на весь трудовий день. Повільні вуглеводи дають енергію для фізичної та розумової роботи. Порція каші надовго зберігає почуття ситості, але при цьому легко засвоюється, що особливо важливо вранці.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…