У перці містяться ефірні олії, вітаміни B1, B2, C, Р, сірка, натрій, фосфор, кальцій, залізо, кремній, хлор, калій, каротин, цукор, азотисті речовини, лікопін. Вживання червоного перцю сприяє прискоренню обміну речовин, підвищенню імунітету, активізації роботи підшлункової залози..24 вер. 2018 р.
За рахунок великої кількості капсаїцину плоди перцю мають потужну антибактеріальну і противірусну дію – вбивають до 75% шкідливих бактерій. Підвищує імунітет, особливо опір різним застудам. Невелика кількість чилі стимулює роботу ШКТ та підвищує апетит. Знижує рівень цукру на крові.
Здоровим людям можна вживати перець хоча б щодня, якщо організм до нього адаптований. Завдяки цьому можна зміцнити імунітет та «розігнати» метаболізм. «Завдяки вживанню перцю можна скинути вагу. Він активізує імунітет та метаболізм.
В процессе утепления дома или ремонта неизбежно возникает вопрос: где лучше купить качественный утеплитель в…
Barnhouse — це сучасний стиль, який поєднує функціональність з мінімалізмом. Він підходить для котеджів завдяки…
Цветы всегда были и остаются универсальным подарком для выражения любви, уважения и благодарности. Сегодня благодаря…
В современном мире многие сталкиваются с необходимостью мелкого ремонта, сборки мебели или других бытовых задач,…
Сучасний світ, сповнений суєти та постійного інформаційного потоку, часто залишає мало місця для справжнього самопізнання…
Украшения из золота всегда были символом статуса, вкуса и утончённости. Они подчеркивают стиль, добавляют образу…