"При помірному вживанні сири дуже корисні: це повноцінний білковий продукт, який містить набір дуже важливих для людини амінокислот. М'які сири у великій кількості містять фосфор та кальцій, необхідні для здоров'я зубів та кісткової системи, а також масу вітамінів: А, В1, В2, В6, В12, D та РР.21 березня. 2020 р.
адигейський сир Найбільш корисним є адигейський сир, тому що в ньому менше жиру та солі», — наводить слова фахівця «Москва 24». Рекомендується вживати близько 100-150 г адигейського сиру на добу. Як зазначає Гінзбург, можна з'їсти і 200-300 грамів, але тоді користі від сиру буде менше.
Багато хто любить ці сири за легкий смак і ніжну консистенцію, адже, як правило, це м'які сорти. Дієтичним сиром вважається добре відомий сорт "Чечіл", "Гаудетте", "Адигейський". Є у списку й ніжна «Фета», «Рікотта», «Viola», знайомий із дитинства Зернистий сир, соєвий «Тофу». Розглянемо їх докладніше.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…