У яловичих нирках міститься велика кількість заліза, цинку, вітаміну РР та групи В, а також селену, який здатний покращувати діяльність щитовидної залози та блокувати розвиток ракових клітин. За вмістом селену яловичі нирки можуть вважатися чемпіонами: 100 г цього субпродукту містить 240 мкг селену.
Дієтологи радять включати в меню свинячі нирки як джерело вітамінів групи В, серед яких важливу роль відіграють вітаміни В1, В2, В6, В9 та В12. Крім того, вони містять велику кількість корисних елементів, у тому числі сірка, калій, фосфор, хлор, магній, натрій, кальцій.
Як правило, виробники використовують баранячі або свинячі нирки, як найбільш поживні та багаті за своїм складом. У них входять незамінні для м'ясоїдних вітаміни групи В та основні мінерали: магній, калій, сірка, натрій та інші.
Після попередньої обробки необхідно позбутися специфічного запаху, через який багато хто так бояться їх варити. Для цього нирки потрібно вимочувати у воді чи молоці в середньому 4 години. Перед вимочуванням обов'язково потрібно добре промити субпродукт під проточною холодною водою.
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…