Чим корисна тушонка?

Яловича тушонка поживний продукт. Містить багато білка, що є будівельним матеріалом в організмі, та насичених жирів. Основні корисні властивості тушонці надають мікроелементи та вітаміни, особливо натрій, фосфор та вітамін РР.

Чим корисна тушонка з яловичини?

Хімічний склад яловичої тушонки містить: вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, Е та РР, а також необхідні людському організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, мідь та марганець, залізо, хлор та сірку, йод, хром, фосфор та натрій .

Чи можна їсти тушонку?

Чи можна їсти тушонку без термічної обробки, одразу з банки? Так, продукт відразу готовий до вживання. Щоправда, смачніше буде все-таки, якщо розігріти, адже у банку є жир. Кулінари радять робити це на водяній бані, а не на сковороді.

Що міститься в тушонці?

Крім високих гастрономічних якостей яловича тушонка містить масу корисних речовин:

  • вітамінний ряд: Е, РР, більшість із групи В;
  • хімічні елементи: кальцій, цинк, калій, фосфор, магній, мідь, марганець, залізо;
  • насичені жирні кислоти;
  • велика кількість білка.

11 Feb 2017

Скільки білка у тушонці?

Харчова цінність У яловичій тушонці (В 100 гр): Білки – Не менше 15,0 гр (19,7% від добової норми). Жири – не більше 17,0 гр (30,4% від добової норми). У свинячий тушонці (В 100 гр):

Чим корисна домашня тушонка?

Яловича тушонка поживний продукт. Містить багато білка, що є будівельним матеріалом в організмі, та насичених жирів. Основні корисні властивості тушонці надають мікроелементи та вітаміни, особливо натрій, фосфор та вітамін РР.

Яка гарна тушонка?

Найкраща тушонка Перше та друге місця — яловичина тушкована «преміум» ОМКК з Білорусі та яловичина тушкована premium виробництва Курганського м'ясокомбінату. Ці три зразки отримали оцінку «Відмінно». Виробники: Йошкар-Олинський м'ясокомбінат, ОМКК з Оршанська, Білорусь та агрокомбінат «СНОВ» з Мінської області.

Скільки часу потрібно смажити тушонку?

Як приготувати Дістати з банки з тушонкою жир, викласти його в сковороду та розтопити. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її до легкого зарум'янювання на жирі. тушонки, покласти саму тушонку, розбити грудочки м'яса лопаткою, обсмажити протягом 5хв.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Камелія: мережа квіткових магазинів у Києві для будь-якого свята

Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…

12 години ago

Переваги прогресивних окулярів, як одна пара окулярів може допомогти на різних дистанціях зору?

Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…

14 години ago

Міжнародна доставка: основні аспекти митних лімітів та зборів

Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…

20 години ago

Вертикальні електричні радіатори опалення: сучасне рішення для вашого дому

У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…

20 години ago

Химический анализ: зачем и как его проводить

Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…

2 дні ago

Як зекономити на відпочинку в Буковелі: бюджетні тури з проживанням у Ясіні

Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…

3 дні ago