У вишні міститься багато поживних елементів, таких як залізо, марганець, цинк, калій, а також бета-каротин, що допомагає знизити ризик виникнення серцевих захворювань. Є в ній і щось мозку: флавоноїди та каротиноїди ефективні для активації та покращення роботи сірої речовини.14 черв. 2022 р.
Кому не можна споживати вишню
Шкода вишні – кому протипоказана Після того, як з'їли вишню, необхідно обполіскувати рот, оскільки кислоти руйнують зубну емаль.. Обережно варто поставитися людям, які мають проблеми з ШКТ: підвищена кислотність, виразка, гастрит. Також алергікам під час загострень не рекомендується вживати вишню.
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…
С наступлением холодов каждая женщина стремится обновить свой гардероб и добавить в него комфортные и…
На современной кухне важное значение имеет комфортный доступ к горячей воде. Решением для быстрого подогрева…
Позолочені срібні ланцюжки — це прикраса, яка поєднує елегантність золота з доступністю срібла. Такий аксесуар…
Книги відкривають двері у світ нових знань, емоцій та пригод. Серед усіх жанрів саме художня…
Срібні прикраси вже давно завоювали популярність завдяки своєму елегантному вигляду та універсальності. Цей метал підходить…