Чим корисна та шкідлива вишня

У вишні міститься багато поживних елементів, таких як залізо, марганець, цинк, калій, а також бета-каротин, що допомагає знизити ризик виникнення серцевих захворювань. Є в ній і щось мозку: флавоноїди та каротиноїди ефективні для активації та покращення роботи сірої речовини.14 черв. 2022 р.

Кому не можна їсти вишні?

Кому не можна споживати вишню

  • Людям з гострими та хронічними захворюваннями травного тракту.
  • При виразці або гастриті з підвищеною кислотністю.
  • При алергічній реакції на вишню або черешню слід відмовитися від їх вживання.
  • Людям із чутливою зубною емаллю краще не зловживати вишнями.

Чим не корисна вишня?

Шкода вишні – кому протипоказана Після того, як з'їли вишню, необхідно обполіскувати рот, оскільки кислоти руйнують зубну емаль.. Обережно варто поставитися людям, які мають проблеми з ШКТ: підвищена кислотність, виразка, гастрит. Також алергікам під час загострень не рекомендується вживати вишню.