Корисні властивості: м'якоть гранадили містить вітаміни А, В2, В6, С та К, фосфор, магній, залізо та кальцій. Гранадила корисна для профілактики захворювань серця та профілактики утворення ракових клітин. Виводить із організму застарілі шлаки, надає очищувальну дію, зміцнює імунітет.
Яка користь від гранадила?
Екзотичний фрукт містить вітаміни К, С, РР та групи В. З мінералів – калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо, мідь, цинк, селен. Вживати такий коктейль з вітамінів і мінералів особливо актуально в період сльоти і вірусних інфекцій. Підтримає організм він і під час пандемії COVID-19.
Як правильно їсти гранадилу?
Як є гранадилу Необхідно розрізати плід навпіл і є м'якуш ложечкою прямо з насінням. Як є гранадилу за відсутності приладів? Стиглий плід розламується руками, а м'якуш виїдається, як і в маракуйє. Незважаючи на спорідненість і зовнішню схожість із маракуєю, гранадила має свій унікальний смак.