Оскільки редька містить багато клітковини та покращує роботу кишечника – вона застосовується для лікування захворювань шлунка та кишечника: таких як гастрит, ентероколіт та запор.Dec 18, 2017
Вживання в їжу редьки посівний сприяє поліпшенню стану хворого при лікуванні порушень серцевого ритму та кардіоневрозів. Використовується сік редьки і зовнішньо при лікуванні деяких захворювань шкіри. У традиційній медицині найчастіше використовують суміш соку редьки з медом під час лікування кашлю.
Має гостріший смак, але без гіркоти. Можна обмежено вживати людям, які страждають на хвороби ШКТ. Через нижчий вміст фітонцидів, її користь знижена.
Біла редька містить ефірні олії, клітковину, вітаміни А, В, С, кальцій, фосфор, натрій. Овочі рекомендують їсти взимку для зміцнення імунітету та противірусної профілактики. Редька допомагає при застудах та полегшує напади кашлю.
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…