Корисні висівки, часник, цвітна капуста, зелень, морепродукти, кефір. Для правильного перетравлення їжі рекомендується ретельно пережовувати їжу, відмовившись від перекусів на ходу. При повільному поглинанні будь-якої страви, навіть мала порція гарантує повне насичення. Важливо приймати лише свіжоприготовлену їжу.
Виключити: смажені, гострі, копчені, солоні, мариновані, пряні продукти, а також алкоголь, свіже молоко та спеції. Порції мають бути невеликі. Переїдати не можна – особливо на ніч. Рекомендується подрібнювати тверді продукти для більш ретельного пережовування.
Прогноз раку сигмовидної кишки залежить від стадії розвитку пухлини. На 1-2 стадіях повне лікування можливо з ймовірністю 90%. На третій стадії ця ймовірність не перевищує 50%.
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…
Метал є одним із найбільш затребуваних матеріалів у багатьох галузях — від будівництва до машинобудування.…