До ферментованих продуктів відносять кімчі, комбучу (чайний гриб), квашену капусту, місо, кефір. Всі вони містять корисні для кишківника мікроорганізми.26 лют. 2018 р.
Кисломолочні продукти сприяють росту нормальної мікрофлори і пригнічують умовно-патогенну мікрофлору.
Найпростіший спосіб підтримати ослаблену мікрофлору кишечника — підселити до неї нових «мешканців». корисні бактерії пробіотики. Найбільше їх міститься в кисломолочних продуктах (кефір, питний йогурт, кисле молоко, сир мацоні) і квашеної капусті.
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…
У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…