Різниця у варінні пшеничного крупи і булгура полягає в тривалості приготування. Завдяки способу обробки останній готується за 15–20 хвилин, що на 20% швидше за пшеницю. Відмінність готового продукту полягає в консистенції: булгур твердіший і швидше нагадує рис.
Якщо готувати крупу на гарнір, то булгур буде явно кращим пшеничні крупи через розсипчастість і більш виражений смак, а от якщо додавати крупу в суп, то цілком можна обійтися і пшеничною крупоюбуде цілком смачно і з нею.
Булгур сприяє покращенню стану верхніх шарів шкіри, прискоренню росту волосся, боротьбі з виникненням лупи. Продукт також зміцнює кісткові тканини та серцево-судинну систему, відновлює обмін речовин.
У ньому містяться вітаміни А, Е, К та РР. Вони сприяють зміцненню стінок судин та серцевого м'яза. Також булгур знижує рівень цукру в крові, а завдяки вітамінам групи В, крупа допомагає нормальному розщепленню жирів та прискоренню метаболізму.
В процессе утепления дома или ремонта неизбежно возникает вопрос: где лучше купить качественный утеплитель в…
Barnhouse — це сучасний стиль, який поєднує функціональність з мінімалізмом. Він підходить для котеджів завдяки…
Цветы всегда были и остаются универсальным подарком для выражения любви, уважения и благодарности. Сегодня благодаря…
В современном мире многие сталкиваются с необходимостью мелкого ремонта, сборки мебели или других бытовых задач,…
Сучасний світ, сповнений суєти та постійного інформаційного потоку, часто залишає мало місця для справжнього самопізнання…
Украшения из золота всегда были символом статуса, вкуса и утончённости. Они подчеркивают стиль, добавляют образу…