Різниця у варінні пшеничного крупи і булгура полягає в тривалості приготування. Завдяки способу обробки останній готується за 15–20 хвилин, що на 20% швидше за пшеницю. Відмінність готового продукту полягає в консистенції: булгур твердіший і швидше нагадує рис.
Якщо готувати крупу на гарнір, то булгур буде явно кращим пшеничні крупи через розсипчастість і більш виражений смак, а от якщо додавати крупу в суп, то цілком можна обійтися і пшеничною крупоюбуде цілком смачно і з нею.
Булгур сприяє покращенню стану верхніх шарів шкіри, прискоренню росту волосся, боротьбі з виникненням лупи. Продукт також зміцнює кісткові тканини та серцево-судинну систему, відновлює обмін речовин.
У ньому містяться вітаміни А, Е, К та РР. Вони сприяють зміцненню стінок судин та серцевого м'яза. Також булгур знижує рівень цукру в крові, а завдяки вітамінам групи В, крупа допомагає нормальному розщепленню жирів та прискоренню метаболізму.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…