Не мийте м'ясо: так ви тільки рознесете шкідливі бактерії на кухні. Не заморожуйте м'ясо, інакше стейк втратить смак та структуру.07-Mar-2019
Насправді мити сирого птаха, яловичину, свинину, баранину чи телятину перед приготуванням не рекомендується. Пов'язано це з тим, що бактерії із сирого м'яса можуть при миття поширитися на інші продукти харчування, посуд та кухонні поверхні. Це називається перехресне забруднення.
Струмінь води «вбиває» бактерії, що знаходяться на поверхні, в розрізані волокна м'язової тканини. Перехресне забруднення. Мікроорганізми, що містяться в сирому м'ясі, при змиванні потрапляють у воду і разом із найдрібнішими бризками розлітаються на всі боки, потрапляючи на посуд, кухонну мийку, стільницю і навіть стіни.
Немає необхідності мити м'ясо перед приготуванням. Продукція "Міраторга" повністю підготовлена до використання. Свинина у вакуумній упаковці відповідає необхідним вимогам до безпеки харчової продукції. Перед тим, як ви почнете готувати її, видаліть зайву вологу за допомогою паперового рушника.
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…
Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…