Чи потрібно мити м'ясо для стейків?

Не мийте м'ясо: так ви тільки рознесете шкідливі бактерії на кухні. Не заморожуйте м'ясо, інакше стейк втратить смак та структуру.07-Mar-2019

Насправді мити сирого птаха, яловичину, свинину, баранину чи телятину перед приготуванням не рекомендується. Пов'язано це з тим, що бактерії із сирого м'яса можуть при миття поширитися на інші продукти харчування, посуд та кухонні поверхні. Це називається перехресне забруднення.

Струмінь води «вбиває» бактерії, що знаходяться на поверхні, в розрізані волокна м'язової тканини. Перехресне забруднення. Мікроорганізми, що містяться в сирому м'ясі, при змиванні потрапляють у воду і разом із найдрібнішими бризками розлітаються на всі боки, потрапляючи на посуд, кухонну мийку, стільницю і навіть стіни.

Немає необхідності мити м'ясо перед приготуванням. Продукція "Міраторга" повністю підготовлена ​​до використання. Свинина у вакуумній упаковці відповідає необхідним вимогам до безпеки харчової продукції. Перед тим, як ви почнете готувати її, видаліть зайву вологу за допомогою паперового рушника.