Також їх можна зустріти в рецептах випічки, наприклад, багатьма любимо крем із вершків. Ось тільки збити вершки 15% не вийде, для збивання потрібен продукт із жирністю не менше 30%.
Починайте збивати на невеликій швидкості, поступово підвищуючи її до середньої; – краще збивати невеликими порціями, об'ємом 200 – 300 мл; – Якщо користуєтеся міксером, починайте збивати на найповільнішій швидкості. Домоглися стабільної консистенції – одразу зупиняйтеся, інакше їх можна перезбити, і вони розшаруються.
А тепер чим же можна загуснути вершкиЯкщо вони все-таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких оборотах і даємо постояти хвилин. 15.
Чим вище відсоток молочного жиру, тим легше надати форму та отримати повітряний крем. Легкі вершки містять 20% жирності. Ці вершки все ж таки недостатньо густі, щоб збивати їх самотужки. Крем з вершків 20 % може бути не таким стабільним та повітряним.
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…
Іграшки – це невід'ємна частина дитинства. Вони сприяють розвитку креативності, моторики, соціальних навичок та навіть…