Можна, можливо. Замариноване для шашлику м'ясо можна заморозити хоч на півроку, і якщо ви зробите правильно, то заморожений шашлик себе ні чим не видасть.. Можна навіть спеціально наготувати та заморозити шашлик, на випадок несподіваних гостей.
Зберігати остиглий шашлик при кімнатній температурі, у тому числі на свіжому повітрі, можна максимум три-чотири години. При цьому м'ясо бажано накрити кришкою, тарілкою або хоча б рушником. Для більш тривалого зберігання шашлик необхідно прибрати в холодильник, знявши з шампурів і переклавши в герметичний контейнер.
Якщо вам потрібно, щоб шашлик пролежав довго, краще брати не развесной, а упакований. М'ясо, що продається в герметичному контейнері, може пролежати до 1 тижня в холодильнику і до 3 місяців морозилці. Втім, перша цифра може змінюватись в залежності від складу маринаду та терміну придатності, зазначеного на упаковці.
Правила вибору м'яса для приготовлення шашлику: Перевагу віддавайте охолодженому м'ясу Заморожене м'ясо позбавлені частини корисних речовин. Щоб відрізнити охолоджене м'ясо від замороженого і відтанутий, треба натиснути на нього пальцем: м'ясо має бути пружним.
Сьогодні харчові добавки стали невід'ємною частиною здорового способу життя, і омега-3 займає особливе місце серед…
Для охотников, стрелков и любителей спортивной стрельбы выбор оптического прицела — это важный шаг, который…
Сучасний світ спорту та кіберспорту постійно розвивається, а разом із ним і можливості для вболівальників…
Каждый житель или гость столицы рано или поздно сталкивается с необходимостью передвижения по городу. Общественный…
Ишемическая болезнь сердца (ИБС) — это серьёзное заболевание, возникающее из-за недостаточного кровоснабжения сердечной мышцы, что…
Швидка медична допомога — невід’ємна частина системи охорони здоров’я, яка забезпечує негайну медичну допомогу при…