Закип'ятіть воду і залийте креветки окропом. Через 5 хвилин уже можна, можливо приступити до трапези. Багато людей рекомендують такий спосіб приготування креветок, але наша думка щодо цього способу скептична. М'ясо креветок, зазнавши температурний стрес, розвалюється, виходить пухким і пріснішим.
Зміст:
Після того, як вода закипить, опустіть у неї креветки. Коли вода закипить знову, а панцирі креветок стануть яскраво-рожевими та почнуть спливати, вимикайте плиту. Невеликі креветки варто варити трохи більше 2мин. Великі (королівські та тигрові) варяться від 3 до 7хв залежно від розміру.
Заморожені рожеві креветки вкриті глазуруванням – шаром льоду, що захищає морепродукт від механічних пошкоджень. Щоб її видалити, креветки потрібно помістити в друшляк і обдати окропом. Інший варіант: продукт спочатку перекладається в холодильник, а потім розморожується за кімнатної температури.
Адже належним чином промити кожну крихітну креветку практично неможливо. – По-друге, покращується зовнішній вигляд готового продукту. Сирі креветки схожі на малоапетитних черв'яків: коричнево-зелені, зі слідами слизу та підозрілими плямами. – По-третє, варених креветок зручніше розфасовувати.
Варити креветки наполегливо не рекомендую. По-перше, вони стають гумовими, так само як і кальмари, якщо їх довго готувати. А по-друге, втрачають свій смак.
Заливаємо наші креветки на 5 хвилин. Через 5 хвилин зливаємо рідину і їх можна красиво розкласти на тарілочки і лопати як не в собі. Виходить дуже смачно, ароматно та м'яко. Користуйтесь!
Закип'ятіть воду і залийте креветки окропом. Через 5 хвилин можна приступити до трапези. Багато людей рекомендують такий спосіб приготування креветок, але наша думка щодо цього способу скептична. М'ясо креветок, зазнавши температурний стрес, розвалюється, виходить пухким і пріснішим.
Це продукт, що швидко псується, тому ризикувати не стоїть. Розморожувати креветки треба безпосередньо перед приготуванням та не класти в окріп продукт з льодом. Якщо така дія все ж таки зробити, то сподіватися на те, що креветки проваряться рівномірно – не стоїть. Не варто купувати "охолоджені" креветки.
Насосы Д серии — это оборудование, которое широко используется в различных промышленных отраслях для перекачивания…
Коли постає питання вибору подарунка, аксесуари та корисні дрібнички стають універсальним рішенням. Такі подарунки підходять…
В современном мире, где цифровые технологии быстро меняют правила игры, важно иметь надежного партнера для…
Что представляет собой живой онлайн-урок? Живой онлайн-урок – это формат занятий, где ученики и учитель…
В общей дизайнерской концепции интерьера важное значение играет каждая деталь, в том числе и напольный…
У сучасному бізнес-середовищі юридичні конфлікти можуть виникати в будь-який момент. Захист бізнесу від можливих загроз…