Не рекомендується закушувати спиртне солодким виноградом, бананами, кавуном та динею.. Альтернатива. Непогана закуска для всіх видів вин – сири.
Від чого варто відмовитись?
- Солодощі
- Шоколад
- Помідори
- Смажене м'ясо
- Гострі закуски
- Мариновані огірки та помідори
- Кавун та диня
- Сухарики та чіпси
У поєднанні з ними ця негативна тенденція може лише посилиться. Щоб цього не сталося, намагайтеся вибирати як закуску банани. У них міститься велика кількість калію, який здатний нейтралізувати згубний вплив алкоголю на організм та позбавити його зневоднення.
ТОП-5 продуктів під горілку, вживаючи які ви знизите ризик похмілля
- Жирні сорти м'яса та риби. Свинина, яловичина, лосось, сьомга хороші як закуски для горілки. …
- Канапе. Це проста закуска під горілку, Що містить у собі білки, жири та вуглеводи. …
- Оселедець або оселедцева "намазка". …
- Соління.
Jan 30, 2019