Якщо муха сиділа на їжі менше 2 секунд, турбуватися нема про що. За цей час небезпечні мікроби навряд чи можуть переміститися з однієї поверхні на іншу. Але якщо в приміщенні дуже багато мух, що залишилася в ній на довгий час їжу краще викинути.
«Мошки – це переносники небезпечних захворювань: паразитарного онхоцеркозу худоби та людини, арбовірусних лихоманок, а також вірусних захворювань. Укуси цих комах болючі, викликають печіння, свербіж, припухлості, набряки, запальну реакцію, іноді підвищення температури, – розповідає ентомолог Наталія ЛЮЦЬКО.
Звідки вони беруться? Плодові мушки відкладають яйця на шкірці підгнилих фруктів та овочів. Через добу вилуплюються личинки, а за п'ять днів з'являються вже дорослі особини. Яйця дрозофіл можуть потрапити до стравоходу, варто лише відкусити шматочок погано промитого яблука.
Мошок відлякує запах помідорів.Позбутися комарів у квартирі допомагають такі народні засоби:
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…