Проростки соняшнику поряд з яйцями та рибою – найдоступніший продукт, у якому міститься цей цінний мікроелемент. Користь пророщеного насіння соняшнику для їжі пов'язана з тим, що в проростках є велика кількість ферментів та інших біологічно активних речовин.
Для такого способу не підходять рослини сімейства Пасльонові (картопля, помідори, баклажани та перець), тому що в їх проростках міститься соланін, який є отруйною речовиною і може призвести до проблем із травленням. Також не варто вирощувати гарбузові рослини, оскільки мікрозелень з них виходить гірка.
Мікрозелень соняшнику має виражений салатний присмак із ледь вловимими масляними нотками в післясмаку. Використовують свіжозрізані проростки в салатах, для приготування бутербродів, закусок і для прикраси страв. Любителі свіжих соків додають проростки – мікрозелень соняшнику у овочевий фреш.
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…