Чи можна їсти курячі лапки?

Користь і шкода Курячі лапки містять колаген, вітаміни групи В, кальцій, цинк, селен, мідь і залізо. Холодець або заливне з курячих лапок корисні в період активного росту та підтримки здоров'я кісток. Гіалуронова кислота з курячих хрящів покращує стан суглобів та підвищує пружність шкіри.

Курячі лапки Вживають у їжу малайзійські китайці.

45 хвилин 1Курячі лапки ретельно промити, перекласти в друшляк і дати стекти воді. 2Викласти лапки в киплячу воду і варити на невеликому вогні 40-45 хвилин.

Хімічний склад курячих лапок містить: холін, вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, К і РР, а також необхідні людському організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо , сірка, фосфор і натрій.