Чи можна їсти баранячу печінку?

Баранья печінка – частина нутрощів туші барана, придатна для їжі. Це цінний субпродукт, на основі якого готується безліч страв. Популярний на Кавказі, Близькому Сході, Греції. Харчова цінність на 100 р.

Без зайвих слів відразу скажемо: з погляду годування тварин – яловича печінка не має відмінностей з печінкою баранячої. Тому бараняча печінка може бути повноцінною заміною яловичої печінки.

Печінка бараняча – одне із вживаних у їжу внутрішніх органів барана (вівці). Відрізняється характерним насиченим смаком з гіркуватим присмаком.

Підготуємо усі необхідні інгредієнти. Печінка миємо, зачищаємо від плівок і прожилок (якщо тварина була не зовсім молода, то потрібно вимочити 30 хвилин у молоці), нарізаємо на порційні шматочки.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Denkmit: якісна та екологічна побутова хімія для дому

У світі побутової хімії все частіше з’являються бренди, які не лише забезпечують ефективне прибирання, а…

2 години ago

Стильний жіночий одяг: ваш ідеальний вибір для кожного дня

Жіночий одяг завжди відігравав важливу роль у створенні образу, підкресленні індивідуальності та стилю. Завдяки різноманіттю…

2 години ago

Как технологии смартфонов предотвращают подделку документов и идентификацию личности

Смартфоны и их роль в предотвращении подделки документов С развитием технологий современные смартфоны приобрели не…

2 години ago

DasHaus: Надёжные акустические кабели для качественного звука

Кабеля акустические играют важную роль в создании качественного звука в вашей аудиосистеме. Правильный выбор кабелей…

7 години ago

Насосы с двухсторонним входом: назначение и особенности

Насосы Д серии — это оборудование, которое широко используется в различных промышленных отраслях для перекачивания…

21 годину ago

Портсигари, запальнички та інші аксесуари: корисні дрібнички як ідеальний подарунок

Коли постає питання вибору подарунка, аксесуари та корисні дрібнички стають універсальним рішенням. Такі подарунки підходять…

22 години ago