Чи можна їсти баранячу печінку?

Баранья печінка – частина нутрощів туші барана, придатна для їжі. Це цінний субпродукт, на основі якого готується безліч страв. Популярний на Кавказі, Близькому Сході, Греції. Харчова цінність на 100 р.

Без зайвих слів відразу скажемо: з погляду годування тварин – яловича печінка не має відмінностей з печінкою баранячої. Тому бараняча печінка може бути повноцінною заміною яловичої печінки.

Печінка бараняча – одне із вживаних у їжу внутрішніх органів барана (вівці). Відрізняється характерним насиченим смаком з гіркуватим присмаком.

Підготуємо усі необхідні інгредієнти. Печінка миємо, зачищаємо від плівок і прожилок (якщо тварина була не зовсім молода, то потрібно вимочити 30 хвилин у молоці), нарізаємо на порційні шматочки.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Зимние детские шапки оптом: как выбрать качественную продукцию от украинского производителя

Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…

14 години ago

Как выбрать и купить аккумулятор для автомобиля в интернет-магазине

Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…

14 години ago

Чи можна заробляти граючи в азартні ігри?

Такі розваги як азартні ігри https://azart-games.com/category/gambling/ приваблюють з кожним днем все більше прихильників. Але далеко не…

15 години ago

Почему важно покупать оригинальные запчасти для сельхозтехники

Сельскохозяйственная техника — это основа эффективного и продуктивного земледелия. Однако даже самые надежные машины со…

15 години ago

Як правильно закріпити дерев’яну карту на стіні: практичні поради

Дерев'яна карта світу або України — це не лише стильний елемент декору, але й відмінний…

15 години ago

Услуги сантехника: почему важно вызвать профессионала на дом?

В некоторых случаях вызов сантехника в Киеве становится неотложной необходимостью, особенно если возникают проблемы, связанные…

15 години ago