Використовувати альбумін можна в тих же рецептах, в яких застосовується сирий білок.. У харчовій промисловості сухий білок широко використовується у хлібобулочному виробництві, для виготовлення соусів, коктейлів та десертів.Feb 1, 2018
Зміст:
Економічна витрата. 1 г порошку дорівнює приблизно 10-30 г сирого білка. Безпека. Альбумін проходить термічну обробку, тому не містить патогенних мікроорганізмів, на відміну від сирого. білка.
Але найширше застосування яєчний альбумін знайшов у харчовій промисловості. Його додають до хлібобулочних виробів, використовують для приготування майонезів, соусів, коктейлів, пудингів. У кондитерському виробництві сухий яєчний білок знайшов застосування як відмінний спосіб утримати форму збитої маси, стійку піну.
За поживною цінністю він не відрізняється від сирих яєць, але водночас рідкий альбумін піддається пастеризації – термічній обробці – у процесі якої гинуть сальмонели. Рідкий яєчний альбумін можна пити у чистому вигляді, а можна, можливо готувати з нього ароматні коктейлі, змішуючи білок із шоколадним сиропом.
Сухий білок легко транспортувати, зберігати та застосовувати; Меренга на сухому білці виходить стабільнішою; Альбумін краще утримує форму збитої маси та дає більш стійку піну; Альбумін збільшує термін зберігання готового виробу.
При приготуванні десерту в домашніх умовах замінити альбумін можна желатином. Якщо з цим виникли проблеми, можна замінити тими ж інгредієнтами, якими замінюють яйце в кулінарії (сумішком молока, вершків, цукру, муки, вершкового масла, солі).
Відкрита упаковка альбуміна може зберігатися у сухому та темному місці при кімнатній температурі протягом року. Закрита упаковка може зберігатися протягом декількох років абсолютно спокійно.
Альбумін у кондитерській справі Альбумін може зберігати цукор, що робить його придатним для використання в таких кондитерських виробах, як суфле, безе, муси. Відмінно підходить для створення кремів, айсингу. Термін зберігання такого білка у порошкоподібному вигляді досить довгий, що є гарною перевагою.
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…