Приблизно тиждень чи півтора.
Відповідь одна і вона дуже проста — засушити. Зробити це легко, так як Крім риби знадобиться лише один інгредієнт. До речі, такий спосіб не лише збереже навагу, але й зробить її смак більш вираженим.
У навагу багато вітамінів, мінералів та мікроелементів, але особливо вона багата йодом: у 100 г риби його 140 мкг (більше тільки в мінтаї та хеку). Відмінна підмога для здоров'я щитовидної залози! Багатшою за складом вважається північна навага. Крім того, ця риба дієтична.
CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…