Зміст:
Якщо ви будете смажити яйця на максимальному вогні – низ у вас підгорить. Якщо ви виллєте на теплу, не розпечену сковорідку, білок не схопиться. Смажте яєчню на середньому вогні. Приблизно це 3-5 хвилин до готовності.
Так, саме, мабуть, головне для досягнення найкращого смаку яєчні – її слідують смажити на вершковому маслі. Звичайно, можна приготувати і на оливковому – менш смачно, і з салом – дуже смачно, але жирно. Тому оптимально – на вершковому маслі, яке розкриє смак смаженого. яйця.
Скільки хвилин смажити яєчню на пательні? У середньому час смаження яєць на сковороді становить 5-7 хвилин, а щоб посмажити яєчню глазунню потрібно 7-8 хвилин (4-5 хвилин без кришки на середньому вогні та 3-4 хвилини під кришкою на невеликому вогні).
Відправляємо яйцяСпершу прибираємо сковороду, потім зводимо вогонь до мінімуму і продовжуємо готувати смачну яєчню. Важливим є саме цей контраст між температурами. У результаті яєчня "схопиться", але не прилипне до сковороди. Сіль і приправи додаються в самому кінці приготування або під час подачі на стіл.
Використовуючи великі пальці, трохи натисніть на тріщину і розділіть половинки шкаралупи, а потім використовуйте яйце за призначенням. ПОРАДА: Перед тим, як змішувати сирі яйця з іншими інгредієнтами, готувати яєчню або яйця пашот, їх треба розбивати по одному в окрему маленьку миску.
Розігріти сковороду з|із| рослинною олією в режимі смаження 1 хв,140 градусів, вбити яйця, посолити і готувати із закритою кришкою в тому ж режимі ще 3 хвилини. Приготування яєчні на індукційній плитці 4 хвилини, а на звичайній плитці 12 хв. Економимо 8 хвилин.
Виходить, що яйця можна смажити на вершковому маслі і не турбуватися про його вплив на організм, адже обсмажування будь-якого продукту на соняшниковій олії чи будь-якому іншому не гарантує того, що воно залишиться нешкідливим.
Сезон грипу завжди викликає занепокоєння через високу швидкість поширення вірусу та можливі ускладнення. Своєчасна діагностика…
Електрокаміни вже давно стали популярними серед поціновувачів комфорту та естетики. Вони не лише додають затишку…
Осінь – сезон захворювань, коли наш організм стає особливо вразливим до різних інфекцій. Зміни погоди,…
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…