Шинка У звичайному стані шинка зберігається не більше 3 днів, але збільшити термін зберігання із збереженням смакових якостей, можна заморозивши її. Для цього наріж шинку порціями, загорни в харчову плівку і помісти в морозилку. Перед подачею дай м'ясу розтанути.
Зберігання Пармська Шинка витримується за наявності кістки, потім кістка видаляється і шинка пакується під вакуумом, перед потраплянням у торгівлю. У вакуумному пакуванні продукт може зберігатися аж до 6 місяців, при температурі 8°.
Шинку і ковбасу найкраще зберігати загорнутими саме в папір, який поглинатиме їх вологу. Тоді вони не пліснявітимуть і, відповідно, не стануть благодатним ґрунтом для розвитку шкідливих для здоров'я бактерій. Тому відразу після покупки слід магазинну плівку прибрати та запакувати продукт у папір.
7.8 Після відкриття шинки у поліамідній бар'єрній оболонці, упаковок під вакуумом або в модифікованій атмосфері продукт рекомендується зберігати не більше 72 годин при температурі від 0°С до 6°С – у межах терміну придатності.
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…
У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…