Також уражене пліснявою варення можна прокип'ятити – висока температура вб'є грибки. Видаліть цвіль ложкою, коли запаху та смаку її не буде – перелийте варення в сотейник. Додайте цукор (200 г на 1 л варення) і проваріть до появи пінки. Пінку треба зняти і викинути, а варення з'їсти якнайшвидше.
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…