Прямо пробковий збір законодавець не забороняє та не дозволяє. Але він залишає організаціям громадського харчування можливість вводити свої правила поведінки для відвідувачів та надавати їм додаткові послуги, і це якраз такий випадок.21 Jun 2019
Сума збору варіюється найчастіше від 500 до 1500 рублів і вважається вигідною, якщо математична картинка прибутку виглядає плюс-мінус так само, як і продаж власної середньостатистичної пляшки. У закладах з націнками 200-300% пробковий збір у 1000 рублів показує значну вигоду для гостя.
Збір може бути різним: 300, 500, 1000 рублів із пляшки. Залежить від рівня обслуговування ресторані. Іноді це також залежить від обсягу пляшки та міцності алкоголю. Пробковий збір може обчислюватися з кількості гостей (розрахунок на одного гостя) або з кількості принесеного спиртного (розрахунок на одну пляшку).
Правила не встановлюють жодних заборон на пронос і споживання в кафе, ресторанах, барах, їдальнях і т. д. своєї їжі, свого алкоголю (ну, з алкоголем все ж таки треба переконатися, що в принципі в цьому закладі можна, можливо його купити і пити, бо не всі заклади мають на це ліцензію, але це окрема тема).
CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…