Дистриб'ютор "Доширака" пояснив, що локшина зникла з магазинів, бо її надто багато їдять. За його словами, на одному із заводів встановлюють додаткові лінії виробництва, але довгострокового скорочення виробництва локшини не відбувається. Тим часом заповзятливі росіяни вже продають локшину за завищеною ціною.
Чому в самокаті немає Доширака?
Зміст:
Зовсім ні ніякого «Доширака» у службі доставки «Самокат». Там також підтверджують перебої та пов'язують їх із модернізацією заводу. «У деяких дарксторах у Петербурзі ще залишилися останні одиниці товару, але проблеми з постачанням і справді є.
Чому Доширак?
Назва локшини походить від прямокутної, як бенто, упаковки. У деяких роботах з маркетингу воно помилково перекладається "локшина як у мами". Локшина вперше вийшла на російський ринок під транскрибованою назвою «Досірак» за аналогією з англ.
Кому належить компанія Доширак?
Korea Yakult Co. Ltd. Історія брендуДоширакПочалася в 1958 році, коли вперше була випущена локшина швидкого приготування. належить та патент на її виробництво. Зараз марка належить компанії "Korea Yakult Co. Ltd.", яка є визнаним світовим лідером у виробництві інстант-продуктів.
Де виробляють Доширак у Росії?
У 2009 році відкрився другий завод, який виготовляє локшину швидкого приготування.ДОШИРАК — РЯЗАНЬ» у місті Рязані. В даний час на заводі працює 2 виробничі лінії з виробництва локшини.Доширак» та у найближчому майбутньому виробничі потужності заводу активно нарощуватимуться.
Чому з прилавків пропав Доширак?
Наприкінці вересня регіональний портал NGS24 повідомив, що у Красноярську з прилавків магазинів зникла локшина швидкого приготування "Доширак». Видання зазначило, що з технічних причин на заводі в Рязані, де виробляютьДоширак», Зупинили виробничі лінії. Новина миттю облетіла російські ЗМІ.
Чому немає Доширака у Казахстані?
Історично так склалося, що наш правовласник, маючи права на товарний знак, ніколи не забороняв використання російською компанією.Доширак Коя" цього товарного знаку на території Казахстану.
Чому не можна їсти Доширак?
Різноманітність солі в «дошираках» при регулярному вживанні такої локшини — фактор ризику артеріальної гіпертензії (підвищеного тиску), а пекучі спеції збільшують ризик виникнення захворювань органів травлення. Крім того, в такій локшині можуть бути гідрогенізовані жири.