З молоком сучасного виробництва так не виходить, бо воно гомогенізоване. Це означає, що його відразу після доїння корови збивають, щоб зруйнувати жирові кульки.
Якщо ви діяли за інструкцією, а молоко все одно не збилося, зверніть увагу на головні причини відсутності піни: Було обрано молоко з низьким вмістом білка та жирності. Для збивання необхідне пастеризоване молоко жирністю понад 3%. Для збивання не використовується порошкове молокотільки пастеризоване.
Молочна пінка – липка білкова плівка, яка утворюється на поверхні цільного молока, вершків і молочних продуктів, таких як какао і молочні супи. Молочна пінка утворюється при звичайному нагріванні або кип'ятінні молока, також при нагріванні в мікрохвильовій печі.
У молоці протеїн складається з двох частин: казеїнів (80%) та амінокислот (20%), які також відомі як сироватковий білок. Так виходить, що саме білок є найважливішим компонентом освіти стабільної молочної піни.
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…
Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…
Такі розваги як азартні ігри https://azart-games.com/category/gambling/ приваблюють з кожним днем все більше прихильників. Але далеко не…
Сельскохозяйственная техника — это основа эффективного и продуктивного земледелия. Однако даже самые надежные машины со…
Дерев'яна карта світу або України — це не лише стильний елемент декору, але й відмінний…
В некоторых случаях вызов сантехника в Киеве становится неотложной необходимостью, особенно если возникают проблемы, связанные…