З молоком сучасного виробництва так не виходить, бо воно гомогенізоване. Це означає, що його відразу після доїння корови збивають, щоб зруйнувати жирові кульки.
Якщо ви діяли за інструкцією, а молоко все одно не збилося, зверніть увагу на головні причини відсутності піни: Було обрано молоко з низьким вмістом білка та жирності. Для збивання необхідне пастеризоване молоко жирністю понад 3%. Для збивання не використовується порошкове молокотільки пастеризоване.
Молочна пінка – липка білкова плівка, яка утворюється на поверхні цільного молока, вершків і молочних продуктів, таких як какао і молочні супи. Молочна пінка утворюється при звичайному нагріванні або кип'ятінні молока, також при нагріванні в мікрохвильовій печі.
У молоці протеїн складається з двох частин: казеїнів (80%) та амінокислот (20%), які також відомі як сироватковий білок. Так виходить, що саме білок є найважливішим компонентом освіти стабільної молочної піни.
Кабеля акустические играют важную роль в создании качественного звука в вашей аудиосистеме. Правильный выбор кабелей…
Насосы Д серии — это оборудование, которое широко используется в различных промышленных отраслях для перекачивания…
Коли постає питання вибору подарунка, аксесуари та корисні дрібнички стають універсальним рішенням. Такі подарунки підходять…
В современном мире, где цифровые технологии быстро меняют правила игры, важно иметь надежного партнера для…
Что представляет собой живой онлайн-урок? Живой онлайн-урок – это формат занятий, где ученики и учитель…
В общей дизайнерской концепции интерьера важное значение играет каждая деталь, в том числе и напольный…